Mini PC

Mini PC fra Intel

Overvejer du at anskaffe en mini PC? Det er der også mange gode grunde til, da en mini computer har mange fordele.

Intel´s svar på en stationær PC er de små og smarte NUC computere (The Next Unit of Computing). Vi har altid KUN de nyeste mini PC modeller i sortimentet. Eller på dansk - en topmoderne plads- og strømbesparende lille computer til hjemmet og kontoret. I denne nyeste 13. generation, er især processorerne blevet betragteligt hurtigere, ligesom Intel Iris Xe Graphics giver grafikkortet et stort løft. NUC fås med de kendte processorer i3, i5 og i7 processorer fra Intel, hvor især i7 kan konkurrere med de store stationære PC´ere.

 

Vi har kun de nyeste udgaver og konfigurationer

Electrola har nøje udvalgt nyeste udgaver og konfigurationer, således at du altid kan gøre det rette valg i en jungle af nye og ældre modeller på det danske marked. NUC mini PC leveres i barebone udgave uden Windows. Men hvis du ønsker det installeret, installerer vi gerne Windows helt klar til brug.

13. generation af NUC mini PC er fuldt tilgængelige med i3, i5 og i7 CPU. Topmodellerne af Asus mini´erne er et godt alternativ.

 

Med en mini PC sparer du både plads og strøm

Ryd op på skrivebordet og nedsæt strømforbruget til en fjerdedel eller mindre, samtidig med at surfing, kontoropgaver og lettere spil afvikles med nyeste teknologi med stor hastighed i Windows 11. Find din nye mini PC nedenfor.

Læs mere Read Less