Oplev en total lydløs computer med en NUC fanless PC

Lydløse PC´ere til Windows, Linux og Roon Rock

Muligheden for totalt lydløse computere har været til stede i mange år. Disse har altid været store og klodsede pga. computerners store strømforbrug.
Den rivende udvikling har gjort, at lydløse PC´ere er blevet meget mindre. Teknologien fra Intel´s NUC gør det muligt at bygge verdens mindste blæserløse computere vel at mærke uden at ydelsen er nedsat.
Anvendelserne er mange - på kontoret, i dagligstuen, på jobbet, ved HiFi anlægget til audio-streaming eller i industrien. Blæserløse PC´ere samler ikke støv og kræver ikke speciel vedligeholdelse. Denne type computere vinder mere og mere frem hos IT-professionelle, fotografer, webredatører og kontorfolk, hvis primære arbejdsredskab er en PC med Windows 10 eller 11.
Electrola har nøje udvalgt up to date modeller og leverer maskinerne med eller uden Windows. Vi leverer lydløse PC´ere med optil 8 TB lagerdisk og Intel i7 CPU´er, som ikke taber pusten i forhold til de store stationære computere. Er du i tvivl om mulighederne, er du meget velkommen til at søge råd og vejledning hos os.

Læs mere Read Less